Homeland

Homeland (2011–)

Oct. 02, 2011
Puanın: 0
9.2 6

Senarist

Oyuncular

Claire Danes isCarrie Mathison
Carrie Mathison
Mandy Patinkin isSaul Berenson
Saul Berenson
Rupert Friend isPeter Quinn
Peter Quinn
Elizabeth Marvel isElizabeth Keane
Elizabeth Keane
Sarah Sokolovic isLaura Sutton
Laura Sutton
Sebastian Koch isOtto Düring
Otto Düring

Fragman videosu

Synopsis

Homeland manik depresyon hastası olan CIA ajanı Carrie Mathison’un hikayesini anlatıyor. Carrie sekiz yıldır kayıp olan ve artık öldüğü farz edilen Birleşik Devletler askeri Nicholas Brody’nin kurtarılmasını sağlayan istihbaratın bir tuzak olduğuna ve Amerika topraklarında gerçekleştirilecek bir El-Kaide komplosuyla bağlantılı olduğuna inanmaktadır…

CIA ajanı Carrie Mathison’ın Irak’taki ABD tehditleri üzerine alışılmışın dışındaki araştırması diplomatik bir soruna yol açar. Bunun üzerine Ajan Mathison, sahadan alınarak masa başı bir göreve atanır. Ancak soruşturması kesilmeden önce, Iraklı bir kaynağından Amerikalı bir esirin taraf değiştirdiğini öğrenir.

8 yıldır kayıp olan ve öldüğü düşünülen Çavuş Nicholas Brody, Afganistan’da yapılan özel bir operasyonda bir hücrede kilitli olarak bulunur ve kurtarılır. Çavuş Brody’nin dönüşünü, aldığı istihbarat ile ilişkilendiren Ajan Mathison, bu durumdan endişelenmeye başlar.

CIA, Brody’nin bir kahraman olduğunu düşünürken Ajan Mathison duruma şüpheyle yaklaşmaktadır. Ancak Brody’nin taraf değiştirmiş bir terörist olarak ABD için tehdit olduğunu ispat etmesi hiç de kolay olmayacaktır.

Bu sırada Brody, evinde bir kahraman olarak karşılarnır; ancak esir olduğu yıllar boyunca yaşadıklarının onu ne kadar olumsuz etkilediği de açıkça görülmektedir. Fiziksel olarak yaralanmış, psikolojik olarak yıpranmıştır. Artık eşi ve çocukları için adeta bir yabancıdır.

Homeland
Homeland
Homeland
Homeland
Homeland
Homeland
Homeland
Homeland
Homeland
Homeland
Orijinal İsmi Homeland
TMDb Puanı 7.2 510 oy
İlk yayın tarihi Oct. 02, 2011
Sezonlar 6
Bölümler 72

Bunları da beğenebilirsin

Curfew
The Batman
Dig
Glamorous Temptation
Roots
Kingdom
Jüpiter’in Mirası
Platinum End
Good Witch
High School of the Dead
Rainbow: Nishakubou no shichinin
Inspector Gadget

Yorum bırak

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published